top of page
Vee in Weiland

Uw bezoek aan Het Beloken Land

Een bezoek aan Het Beloken Land is uniek. Een van de weinige plekken waar nog een bezoek aan een eeuwenoude Eendenkooi mogelijk is. Daarnaast is onze omgebouwde hooiberg geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen en familieuitjes. Lees snel verder wat Het Beloken Land u allemaal biedt.

HBL_Fotogalerij_10.jpg

Eendenkooi

Ga eropuit samen met een gids (de kooiker). De gids vertelt onderweg de geschiedenis, de functie en wat er nu nog mee wordt gedaan. Voordat u aankomt in de Eendenkooi zit u al vol met informatie. Nu kan het echte genieten beginnen. 

WhatsApp Image 2024-06-03 at 19.37.42 (3).jpeg

Weidevogel Wellnes

Weidevogels verwennen is veel leuker dan beschermen, hoewel beide nodig zijn. Wij zorgen voor een bijzondere plek voor de weidevogels, waar ze goed hun gezinnen kunnen grootbrengen. En u kunt vanuit de kijkhut van dichtbij meeleven met de grutto's, kieviten, tureluurs en kraamvisites op Blokland.

WhatsApp Image 2024-06-03 at 19.37.45.jpeg

Huifkartocht

Terug naar de tijd van toen. Onze huifkartocht zorgt ervoor dat bezoekers die slecht ter been zijn en ouderen ook kunnen genieten van een bezoek aan de eendenkooi of de plasdras. Het haalt mensen uit hun isolement en biedt een contactmoment met elkaar. Ouderen vanuit de hele regio zijn welkom op het Beloken Land.

bottom of page